Personvernerklæringen i CJB Regnskap AS 

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger.

Det er CJB Regnskap AS som er ansvarlig for de personopplysninger vi behandler. Personvern er viktig for CJB Regnskap. 

Formålet 

Formål med behandlingen er nødvendigheten i å ha en vis mengde informasjon for å kunne gjennomføre tjenesten i oppdragsavtalen. Behandlingen er også begrunnet i oppdragsavtalen som opprettes med deg som kunde. 

Innhenting av opplysninger 

Vi henter opplysninger fra oppdragsgiveravtalen og direkte fra deg som oppdragsgiver. 

Lovlige behandlingsgrunnlag og nødvendighet i avtaler er bakgrunn for innhenting. 

Opplysningene lagres hos oss i den tid oppdragsavtalen gjelder, til formål er oppnådd eller til annen beskjed blir gitt. I noen tilfeller gjør utenomliggende lovgivning at vi må lagre opplysningene i en periode etter avsluttet oppdragsavtale. 

Grunnlag 

Behandlingsgrunnlaget er avhengig av type avtale. Behandlingsgrunnlaget er enten basert på samtykke eller på nødvendighet for å behandle opplysningene for å oppfylle en avtale. (Dette er beskrevet nærmere i den nye personvernforordningens artikkel 6. I den grad det blir behandlet sensitive opplysninger så er disse beskrevet i artikkel 9.) 

Dine rettigheter 

Du kan når som helst klage på behandling, be om å få endret på dine opplysninger, slette dem, eller be om å få ta dem med deg til en annen aktør. Du kan også be om å få innsyn i hvilke opplysninger som er registrert. Det er den behandlingsansvarliges ansvar å påse at dette blir gjennomført ved forespørsel. Klager eller slike forespørsler kan rettes til dagligleder eller til Datatilsynet. 

Høy sikkerhet 

CJB Regnskap AS prioriterer sikkerhet for dine personopplysninger. Vi tar ekstra hensyn til sikkerhet rundt sensitive opplysninger. Vi behandler ordinære personopplysninger, som hovedregel. I noen områder vil det også behandles sensitive personopplysninger. Personopplysninger lagres i våre systemer på en sikker måte, og er ikke tilgjengelig for andre enn de som høyst nødvendig trenger tilgang til disse. 

Lovverk 

Behandlingsgrunnlaget er avhengig av type avtale. Behandlingsgrunnlaget er enten basert på samtykke eller på nødvendighet for å behandle opplysningene for å oppfylle en avtale. Behandlingsgrunnlagene ligger i den nye personvernforordningen artikkel 6. Innhenting av sensitive personopplysninger, gjennomføres etter Artikkel 9. Vi samler inn opplysninger etter prinsippene i Artikkel 5 i den nye personvernforordningen. 

Spørsmål 

For spørsmål om CJB Regnskap behandling av personopplysninger kontakt daglig leder. Kontaktinformasjon: 

E-post: carina@cjbas.no 

Telefon: 48 21 53 32

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på https://www.allaboutcookies.org/.

Til hovedsiden