Hva er nytt?

Vi gir deg nyheter og viktig informasjon du ikke vil gå glipp av.

 • 19/12/2023 - CJB Regnskap AS
  Julehilsen fra oss i CJB Regnskap AS

  Vi vil ønske alle våre kunder og forretningsforbindelser en riktig god jul og et godt nytt år, og takker så mye for samarbeidet i året som har gått. Kontoret holder stengt f.o.m. fredag 22. desember og vil ikke være bemannet i romjulen. Vi er tilbake på kontoret tirsdag 2. januar, klar for nye utfordringer.

  Les mer
 • 18/09/2023 - CJB Regnskap AS
  Innførsel av varer fra utlandet

  Vær obs på at kvoten for reisegods kun gjelder for privatpersoner, og ikke for deg som har kjøpt noe i utlandet til bruk i bedriften. Du må stoppe på grensen og fortolle varen, uavhengig av beløpsgrense.

  Les mer
 • Foto: Lisbet Olsen
  03/07/2023 - CJB Regnskap AS
  Sommerhilsen & info om ferieavvikling 2023

  Da har tiden kommet for at vi vil ønske alle våre kunder og forretningsforbindelser en riktig god sommer! 

  Vi gjør oppmerksom på at vårt kontor i Eiaveien 22 holder stengt i uke 29 og 30. Vi leser mail sporadisk i fellesferien, så send mail til saksbehandleren din dersom det skulle være noe, så får du svar så snart det lar seg gjøre.

  God sommer! :)

  Les mer
 • 31/03/2023 - CJB Regnskap
  Påskehilsen fra CJB

  Påsken er like rundt hjørnet og vi i CJB Regnskap ønsker alle en riktig god påske når den tid kommer.
  Vi minner samtidig om at kontoret i Eiaveien vil være stengt i perioden 03 - 05 april.
  Ha en strålende påske alle sammen! :)

  Les mer
 • 29/03/2023 - CJB Regnskap AS
  Viktig angående handling på nett!

  Mange bedrifter tilbyr betaling via Klarna. Vi anbefaler at dere heller velger betalingsløsning Faktura der det er mulig, og ikke Klarna. Det vil si at bedriften sender dere en faktura som dere betaler i etterkant. På den måten er dere sikre på å få et bilag som er godkjent for bokføring i regnskapet. Betaler dere via Klarna må dere be bedriften sende dere et godkjent salgsdokument/faktura. Ordrer og følgesedler er ikke godkjente bilag. Vær obs på at det ikke er alle bedrifter som utsteder godkjent salgsdokumentasjon, selv på forespørsel. Uten godkjent salgsdokumentasjon (faktura) mister man fradragsrett for mva.

  Les mer
 • 25/01/2023 - CJB AS
  Sjekk skattekortet for 2023

  Det er viktig å sjekke skattekortet sitt hvert år og se at opplysningene stemmer, og i år er det ekstra viktig å sjekke rentene. Rentene skal øke i 2023, men vi har sett flere eksempler på at det i skattekortet har blitt beregnet unormal økning av rentene.  

  For høye innskuddsrenter gir for høyt skattetrekk, mens for høye gjeldsrenter vil gi for lavt skattetrekk og dermed baksmell på skatten til neste år.

  Så ta en kikk på skattekortet ditt om du ikke allerede har gjort det, og ta kontakt med oss om du behøver hjelp til å endre skattekortet.

  Les mer
 • Bilde av en julekule
  21/12/2022 - CJB AS
  Julehilsen og info om julen 2022

  God jul og godt nyttår fra CJB Regnskap AS

  Les mer
 • Illustrasjonsbilde av skattemelding
  23/03/2022 - CJB AS
  Forhåndsutfylt skattemelding for 2021

  Den forhåndsutfylte skattemeldingen for 2021 legges i disse dager ut på skatteetaten.no, og noen av dere har allerede mottatt denne.

  Les mer

Følg oss gjerne på sosiale medier

Vi oppdaterer stadig vår Facebook med nyheter og andre relevante saker som kan være nyttig å få med seg. Vi setter pris på om du vil holde deg oppdatert.